Over By Dash Beauty & Fashion

"Where Beauty meets Fashion"

Not your average webshop is hoe je de online winkel van By Dash Beauty & Fashion het beste zou kunnen omschrijven. Ons bedrijf staat voor Beauty en Fashion, de ultieme combinatie voor elke vrouw! Op onze site is er voor ieder wat wils. Wij bieden je een ruime keus in ons assortiment aan, ons doel is dat je er fashionable bij loopt in de laatste trends! Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse look, comfortabele look of een uitgaanslook, bij ons kan je het allemaal vinden.

Fashion
We zijn altijd druk op zoek naar de laatste trends en proberen hierop in te spelen met onze collectie. We kopen met zorg onze kleding in over de hele wereld. Daarnaast laten we zelf ook ons eigen kleding ontwerpen en produceren. We zijn trots op onze eigen By Dash Essentials, deze lijn bevat een aantal must haves voor elke garderobe van een vrouw! De kracht van onze items is de hoge kwaliteit en daarnaast zal je de items niet snel ergens anders tegen komen zodat je altijd een unieke outfit hebt!

Beauty
Naast het Fashion gedeelte zijn we ook druk bezig op het gebied van Beauty. Momenteel zijn we achter de schermen bezig met het ontwikkelen en produceren van By Dash Beauty producten. Wij kunnen niet wachten om deze producten met iedereen te delen en kijken hier ook naar uit. Naar verwachting zullen wij deze eind 2021 lanceren. Ben je benieuwd naar onze beauty producten? Blijf onze social media en website vooral in de gaten houden en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste updates. 

© BY DASH BEAUTY FASHION B.V., 2021