Mijn winkelwagen

Sluiten

Verzenden en Retourneren

Verzenden
Zodra bij ons de bestelling en betaling binnen is versturen wij je de bestelling toe. In de meeste gevallen kunnen wij het product direct leveren vanuit onze lokale magazijn, dan heb jij binnen 1 tot 3 werkdagen jou bestelling in huis. Indien wij het product niet in onze lokale magazijn hebben dan dien je rekening te houden met een levertijd van 3 tot 7 werkdagen. 

Heb je een bestelling met een bedrag van boven de €50,- dan zijn de verzendkosten gratis voor verzending binnen Nederland en naar België. Voor bestellingen onder €50,- betaal je €4,95 verzendkosten.

Zodra wij je bestelling hebben verzonden ontvang je via de e-mail een track and trace code waarmee je je pakket kan volgen. Heb je geen e-mail ontvangen van ons? Kijk dan in je spambox voor de zekerheid.

Als je vanuit andere Europese landen besteld duurt het verzenden ongeveer 2 tot 3 dagen. De verzendkosten naar andere Europese landen bedraagt €8,95. Het komt wel eens voor dat er een vertraging is bij de vervoerder. Hier hebben wij helaas geen invloed op en hier zijn wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor. 

Retourneren
Voordat je bestelling wordt verzonden wordt deze eerst door ons uitvoerig nagekeken op eventuele gebreken. Het kan voorkomen dat een artikel dat je besteld hebt niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. 

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid het te retourneren binnen 14 dagen. Items die buiten het retourtermijn worden ontvangen worden niet meer verwerkt, gelieve hier rekening mee te houden. Het is van belang dat je tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. De retourkosten van een product zijn voor eigen rekening. Je kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen via PostNL naar:

By Dash Fashion
Tennesseedreef 13 R
3565 CK Utrecht

Voeg het meegeleverde retourformulier toe aan je bestelling zodat we je retour sneller kunnen verwerken. Hier kan je deze nog downloaden, retourformulier.

LET OP!: Elke retourzending dient met een track en trace te worden verstuurd zodat je kunt nagaan waar je zending zich bevindt. Retourzendingen zonder track en trace worden niet geaccepteerd.

Termijn van retourneren

Je hebt een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen, retouren moeten binnen deze periode bij ons binnen zijn. Let op! Indien de items later dan 14 dagen binnenkomen worden deze niet meer verwerkt. Zorg ervoor dat de artikelen in hun originele staat verkeren, met het prijskaartje, etiket aangehecht en met de originele verpakking. 

Terugbetaling
Het bedrag van het product zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden. Je krijgt een e-mail zodra wij het geld hebben teruggestort. Je hoeft hier geen e-mail voor te sturen mits het termijn van 14 dagen is verstreken.

Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

 • In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.
 • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
 • Sieraden en bodies kunnen vanuit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
 • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Retouren bij afgeprijsde artikelen

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Er wordt geen geld gecrediteerd en ook geen tegoed gegeven. Tevens geldt dit ook voor andere acties of kortingscodes binnen onze webshop. 

Betalingsvoorwaarden bij retour

Indien je bij ons één of meerdere artikelen bestelt, deze niet goed zijn en je de artikelen wilt retourneren dan krijg je van ons gewoon je geld terug mits het geen afgeprijsde artikelen zijn. Op het moment dat wij de retour hebben ontvangen, controleren wij of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet dan kan je binnen 14 dagen het geld terug op je rekening verwachten. 


Retouren van bodysuits 
Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken en bodies weigeren i.v.m. hygiënische redenen. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als je een te kleine maat hebt ontvangen of deze toch niet naar wens is. Indien je vragen hebt over de maten stuur dan een e-mail naar info@bydashfashion.nl dan helpen we je graag.

Retouren bij sieraden

Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen kunnen vanuit hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden als de gesealde verpakking is geopend. Wij nemen alleen ongeopende sieraden verpakkingen retour. Indien wij toch een product ontvangen waarvan het product is geopend dan zullen wij deze niet restitueren, wij verzoeken hier rekening mee te houden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@bydashfashion.nl

  Ruilen
  Het is helaas bij ons niet mogelijk een product om te ruilen, je zal dan een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Het is ook niet mogelijk om een product te reserveren.